Skip to main content
test
Perhehoitajia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalveluiden perhehoidon yksikön toiminta laajenee ja kehittyy entisestään. Tällä hetkellä palvelussamme on noin 80 tilapäistä perhehoidon asiakasta, jotka ovat pääasiassa lapsia ja nuoria. Pitkäaikaisia perhehoidon asukkaita meillä on noin 40. Perhehoidon asukkaamme ovat kaiken ikäisiä, lapsista ikäihmisiin.

Perhehoidolla tarkoitetaan kehitysvammaisen tai muuta erityistukea vaativan henkilön hoidon, kasvatuksen tai muun ympärivuorokautisen huolenpidon järjestämistä hänen kotinsa ulkopuolella yksityiskodissa tai hänen kotonaan. Perhehoidon tavoitteena on tarjota perhehoidossa olevalle henkilölle mahdollisuus kodinomaiseen hoitoon sekä luoda uusia ihmissuhteita.

Perhehoito voi olla tilapäistä tai pitkäaikaista. Tilapäinen perhehoito toteutuu yleensä kerran kuukaudessa yhden viikonlopun ajan ja sen tarkoitus on tukea kotona asumista. Pitkäaikainen perhehoito on kodinomainen tapa järjestää asuminen silloin, kun kotona asuminen ei ole mahdollista.

Toivomme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, vakaata elämäntilannetta, avoimuutta ja innostuneisuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Perhehoitajana toimiminen ei edellytä sinulta hoitoalan tutkintoa, mutta sinun tulee osallistua perhehoidon ennakkovalmennukseen. Ennakkovalmennus on maksuton.

Perhehoitajille maksamme perhehoitolain mukaisen palkkion ja kulukorvauksen. Perhehoitajana et ole palkkasuhteessa, vaan toimit toimeksiantosopimuksella.

Täytä sähköinen hakemus Hae työpaikkaa-linkistä, niin olemme yhteydessä sinuun. Kerromme mielellämme lisää perhehoidosta ja ennakkovalmennuksesta, joten ole rohkeasti yhteydessä perhehoidon ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse:
Päivi Jokihaara, vastaava ohjaaja, paivi.jokihaara@satasairaala.fi / 044 707 4024
Marjaana Ojala, perhehoidon ohjaaja, marjaana.ojala@satasairaala.fi / 044 707 9145
Tommi Linho, perhehoidon ohjaaja, tommi.linho@satasairaala.fi / 050 473 5131

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/perhehoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Jokihaara, vastaava ohjaaja, paivi.jokihaara@satasairaala.fi / 044 707 4024
Marjaana Ojala, perhehoidon ohjaaja, marjaana.ojala@satasairaala.fi / 044 707 9145
Tommi Linho, perhehoidon ohjaaja, tommi.linho@satasairaala.fi / 050 473 5131

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue, Perhehoito

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat