test
Perhekeskuksen päällikkö - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupunki julistaa haettavaksi

PERHEKESKUKSEN PÄÄLLIKÖN VIRAN

Oletko sinä kehittämisestä kiinnostunut sosiaalityön johtamisen ammattilainen, joka pystyy heittäytymään tarvittaessa myös asiakastyön asiantuntijaksi?

Loimaan kaupunki etsii perhekeskuksen päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Tulet toimimaan myös sosiaalihuollon johtavana viranhaltijana lastensuojelun osalta. Virkaan kuuluu budjetointivastuu oman johdettavan toiminnan osalta. Olemme aloittaneet perhekeskustoiminnan kehittämisen, missä sinulla on keskeinen rooli. Perhekeskuksessa tullaan noudattamaan systeemisen toimintamallia ja odotamme sinulta mallin tuntemusta. Haemme tehtävään uudistumiskykyistä ja kehittämishaluista ammattilaista. Sinulta edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kuntien väliseen yhteistyöhön. Edellytämme hakijalta lastensuojelulain erinomaista tuntemusta ja kokemusta lastensuojelun sosiaalityön prosesseista.

Vastuualueeseesi kuuluu lastensuojelun sosiaalityö, perhepalvelut ja perheneuvola. Työyksiköissä työskentelee sitoutuneita ja kehittämismyönteisiä ammattilaisia. Tulet toimimaan sosiaali- ja terveyspalvelujen johtoryhmän jäsenenä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Eduksesi lasketaan esimieskokemus ja esimiestyön ammatillinen koulutus.
Koeaika on 6 kuukautta.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen, puh. 050 4411 229, timo.hokkanen@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.

Loimaa numeroina Loimaan kauppala perustettiin 1921 Kauppala muutettiin kaupungiksi 1969 Kokonaispinta-ala 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km² Asukasluku n. 16 000 (1/2020) Asuntokuntia 8 107 (2017) Perheiden lukumäärä 4 346 (2017) Yritysten lukumäärä n. 1450 (1/2020)


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat