Perhekeskuslääkäri

Hakuaika päättyy  24.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme perhekeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perhekeskuslääkärinä työskentelet lasten-, nuorten- ja perheiden parissa osana ennaltaehkäisevän terveydenhuollon moniammatillista tiimiä. Työkavereina sinulla on 22 perhekeskuksella työskentelevää lääkäriä ja 12 perhekeskuksessa sektorityötä tekevää terveysasemien lääkäriä. Työnantajanasi joustamme ja huomioimme elämäntilanteesi ja toiveesi. Panostamme hyvään työilmapiiriin, lääkärien koulutukseen ja arjen työn konsultaatiotukeen. Lämminhenkiseen porukkaamme sinun on helppo tulla mukaan!

Työnkuvasi voidaan koostaa eri yksiköiden tehtävistä oma kiinnostuksesi huomioiden. Mahdollisia työyksiköitä ovat ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola, äitiysneuvola, lastenneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä mm. kehityksellisen neuropsykiatrian häiriöiden diagnosointiin ja kuntoutukseen erikoistunut perusterveydenhuollon yksikkö kehitykselliset palvelut. Kunkin yksikön työhön saat perusteellisen perehdytyksen ja hyvän konsultaatiotuen arjen työhösi.

Tuemme kouluttautumistasi. Järjestämme sinulle säännöllisen työnohjauksen. Pääosa työstä on kliinistä lähityötä mutta etätyöhön soveltuvat tehtävät sinun on mahdollista tehdä myös etätyönä. Osa-aikaisesta työajasta voidaan sopia. Tehtäviisi ei kuulu ilta- tai viikonlopputyövelvoitetta. Sinulla on mahdollisuus koostaa itse ajanvarauskirjasi ja siten vaikuttaa työpäiviesi rytmiin. Vuosilomat pyritään sopimaan työntekijöiden toiveet huomioiden.

Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Erikoislääkäritutkinnon soveltuvalta alalta katsomme eduksi. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virkaan valitun tulee toimittaa lasten- ja nuorten kanssa työskentelyyn edellytettävä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Työnantajana välitämme sinusta ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Perhepalveluiden ylilääkäri, Leea Siintamo, +358406511958, leea.siintamo@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan