Perheneuvojan sijaisuus - Virtain kaupunki

Virtain kaupunki hakee perheneuvojaa viransijaisuuteen 9.3.2019-30.9.2020 väliselle ajalle. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Tässä on oiva tilaisuus esim. valmistuvalle sosiaalityöntekijälle päästä tekemään monipuolista perheneuvolan työtä ja kartuttamaan omaa työkokemustaan.

Virtain kaupungin perheneuvola toimii Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueella tarjoten monipuolista tukea lapsen kasvuun ja psykososiaaliseen kehitykseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja perheen vuorovaikutussuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Perheneuvojan tehtäviin kuuluu arviointi- ja neuvontatyö sekä lasten että vanhempien tukikäynnit. Lisäksi tehtävään kuuluu konsultaatioavun antaminen muille lasten parissa työskenteleville. Työtä tehdään sekä Virroilla että Ruovedellä toimivien yhteistyöverkostojen kanssa

Perheneuvojan tehtävän kelpoisuusehtona on: tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2005) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus lapsi- ja perhepalveluissa sekä työhön soveltuvat menetelmä tai -terapiakoulutukset. Opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan (suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun).

Perheneuvojan tehtävään voidaan huomioida myös psykoterapeutit ja perheterapeutit erilaisilla pohjakoulutuksilla.
Tehtävissä on mahdollisuus neuvotella mm. joustavista työajoista, joten ota rohkeasti yhteyttä ja tarjoa omaa osaamistasi! Autamme myös edullisen asunnon etsimisessä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Koeaika on kolme kuukautta.

Tutustu työnantajaan

hyvinvointijohtaja Sari Hellsten p. 044 715 1094 (esimies)

Virtain kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Virtaintie 26 34800 Virrat, 34800 Virrat

Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.