Perheneuvojan toimi - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSan sosiaali- ja perhepalveluissa perheneuvolassa on avoinna 1.3.2021 alkaen perheneuvojan toimi

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa toimii viiden kunnan alueella tuottaen sote -palvelut koko alueelle.
Haemme nyt Kankaanpäässä sijaitsevaan kasvatus- ja perheneuvolaan perheneuvojaa, jonka tehtäviin kuuluvat moninaiset perheen tukemiseen tähtäävät perheneuvojan työt, mm. ohjaus ja neuvonta, perhetutkimukset yhdessä psykologin kanssa ja vanhemmuuden tukeminen laaja-alaisesti. Perheneuvoja toimii myös lastenvalvojan työparina tarvittaessa sekä tekee perheasioiden sovittelutyötä.

Teemme työtä aktiivisella työotteella ja kehitämme jatkuvasti toimintamuotojamme. Oletko sinä perheiden kanssa työskentelyn ammattilainen, joka täydentäisit osaavaa joukkoamme?

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3 ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus, sekä lisäkoulutuksena hankittu perheterapeuttinen- tai muu vastaava koulutus tai vastaava työkokemus. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää epäpätevällä työntekijällä määräajaksi, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva terapeuttinen koulutus ja / tai työkokemus.

Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehdystä asiakastyöstä, sekä ymmärrystä lasten ja perheiden monimuotoisista elämäntilanteista ja -haasteista.

Palkkaus tehtävään määräytyy KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan koulutuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävään voidaan mahdollisesti sisällyttää myös lastensuojelun systeemisen tiimin perheterapeuttisena asiantuntijana toimiminen ja / tai lastenvalvojan sijaistaminen tarvittaessa.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärinlausunto terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 15.


Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen, hannaleena.vuorinen@eposa.fi,
puh. 040 6524 269

PoSa sosiaali- ja perhepalvelut
Osoite: Torikatu 7, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.