Skip to main content
test
Perheneuvojan virka - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Meillä on nyt avoinna


perheneuvojan virka kasvatus- ja perheneuvonnassa

Haemme nyt Kankaanpäässä sijaitsevaan kasvatus- ja perheneuvolaamme perheneuvojaa, jonka tehtäviin kuuluvat moninaiset perheen tukemiseen tähtäävät perheneuvojan työt, mm. ohjaus ja neuvonta, perhetutkimukset yhdessä psykologin kanssa ja vanhemmuuden tukeminen laaja-alaisesti. Perheneuvoja toimii myös lastenvalvojan työparina tarvittaessa sekä tekee perheasioiden sovittelutyötä. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työpari-, tiimi- ja verkostotyönä.

Kasvatus- ja perheneuvonta kuuluu lapsiperheiden palveluihin, joihin kuuluvat lisäksi lapsiperheiden sosiaalityö ja lastenvalvojan palvelut. Yhteiset toimivat työtilat Kankaanpään perhekeskuksessa (os. Torikatu 7 A) mahdollistavat lasten ja perheiden eteen tehtävän moniammatillisen yhteistyön mm. palvelutarpeen arvioinneissa. Perheneuvolan tiimissä työskentelee kaksi psykologia ja perheneuvoja. Esimiehenä toimii perhepalvelupäällikkö, joka vastaa samalla koko perhepalveluiden kokonaisuudesta.

Teemme työtä aktiivisella työotteella ja kehitämme jatkuvasti toimintamuotojamme. Oletko sinä perheiden kanssa työskentelyn ammattilainen, joka täydentäisit osaavaa joukkoamme?

Kelpoisuusvaatimuksena perheneuvojan virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3 ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä lisäkoulutuksena hankittu perheterapeuttinen tai muun vastaava koulutus tai vastaava työkokemus. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää työntekijällä, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva terapeuttinen koulutus ja / tai työkokemus. Työ edellyttää lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Arvostamme myös kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehdystä asiakastyöstä sekä ymmärrystä lasten ja perheiden monimuotoisista elämäntilanteista ja -haasteista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka kelpoisuusvaatimukset täyttävälle on 3546,52 €/kk. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärinlausunto terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 26.5.2022 klo 16 .

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen, hannaleena.vuorinen@eposa.fi, puh. 040 6524 269

Lisätietoja

PoSa sosiaali- ja perhepalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 7 a, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat