Perheneuvolan nuorisotiimin psykologin virka - Sastamalan kaupunki

Tule meille töihin! Sastamalan perheneuvolan nuorisotiimissä on haettavana psykologin virka. Psykologin työtehtäviin kuuluu mm. nuorten ja perheiden ohjaus, monimuotoinen hoidollinen työ nuorten ja perheiden asioissa, psykologin arviot sekä yhteistyö viranomaisverkostojen kanssa.

Vakanssi on uusi. Saimme tänne Sastamalan perheneuvolaan 3 vakanssia perheneuvolatyön laajentamiseksi myös nuorisoikäisille. Syksyllä toimintansa aloittavaan nuorisotiimiin palkataan psykologin lisäksi sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Nuorisopsykiatrin palvelua tulemme hankkimaan ostopalveluna.

Nuorisotiimin jäsenet tulevat osaksi perheneuvolan tiimiä. Meillä on täällä mukava työyhteisö, Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden työn kehittämiseen. Työnohjaus on järjestetty. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa työotetta. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin kelpoisuus. Eduksi luetaan kokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Sastamalaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Huittisista ja Tampereelta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun psykologin kelpoisuus. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan tiimivastaava Sanna Ylistenniemi puh. 040-1382499 sanna.ylistenniemi@sastamala.fi (lomalla 5.-25.7.2021) ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040-4880211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi (lomalla 12.7.-1.8.2021)

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvolan nuorisotiimi

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat