Perheneuvolan psykiatrisen sairaanhoitajan toimi - Sastamalan kaupunki

Tule meille töihin! Sastamalan perheneuvolan nuorisotiimissä on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan toimi. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu monimuotoinen hoidollinen työ nuorten ja perheiden asioissa sekä yhteistyö viranomaisverkostojen kanssa. Psykiatrisen sairaanhoitajan työnkuvaan voi kuulua myös ryhmätoimintojen ohjaamista.

Vakanssi on uusi. Saimme tänne Sastamalan perheneuvolaan 3 vakanssia perheneuvolatyön laajentamiseksi myös nuorisoikäisille. Syksyllä toimintansa aloittavaan nuorisotiimiin palkataan psykiatrisen sairaanhoitajan lisäksi sosiaalityöntekijä ja psykologi. Nuorisopsykiatrin palvelua tulemme hankkimaan ostopalveluna.

Nuorisotiimin jäsenet tulevat osaksi perheneuvolan tiimiä. Meillä on täällä mukava työyhteisö, Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden työn kehittämiseen. Työnohjaus on järjestetty ryhmätyönohjauksena. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa työotetta. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön / psykiatriseen hoitotyöhön tai näitä vastaava lisäkoulutus. Eduksi luetaan kokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Sastamalaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Huittisista ja Tampereelta.

Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Hakemukset www.kuntarekry.fi.
(tai postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus.)

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan tiimivastaava Sanna Ylistenniemi puh. 040 138 2499 sanna.ylistenniemi@sastamala.fi ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040 488 0211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi.

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvolan nuorisotiimi

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 000 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat