Perheneuvolan psykologi - Tornion kaupunki

Perheneuvolan henkilökuntaan kuuluvat kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä ja osa-aikainen toimistosihteeri. Työ on monipuolista ja yhteistyökykyä vaativaa. Perheneuvola toimii tukena lasten kasvatukseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä pulmissa sekä perheiden erilaisissa elämänkriiseissä. Alueellamme tehdään moniammatillista verkostoitunutta työtä. Työ on pääasiassa työparityötä, mutta psykologi tapaa asiakkaita tarvittaessa myös itsekseen. Lisäksi työhön kuuluvat alle kouluikäisten lasten psykologiset tutkimukset. Tukea työhön saa työnohjauksesta sekä rohkaisevasta työyhteisöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena laillisen psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan aiempi työskentely lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (504/2002) sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Täytä sähköinen hakemus 12.5.2021 klo 15 mennessä osoitteessa www.tornio.fi/avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai cv.
Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Anne Filali 040 547 2484.

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityö- ja vammaispalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskikatu 69, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat