test

Etsimme Raision perheneuvolaan innostunutta ja kehitysmyönteistä psykologia 1.2.2022 lukien.

Kasvatus- ja perheneuvontaa annetaan lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistämiseksi, vanhemmuuden tukemiseksi sekä lapsiperheiden omien voimavarojen vahvistamiseksi.

Perheneuvolan psykologi työskentelee moniammatillisessa työyhteisössä. Työryhmässä työskentelee kolmen psykologin lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kolme psykiatrista sairaanhoitajaa, palveluohjaaja, lähiesihenkilö ja osa-aikainen lasten- ja nuorisopsykiatri. Raision perheneuvola palvelee Raision lisäksi Ruskon, Naantalin, Mynämäen, Maskun ja Nousiaisen kuntia. Raision perheneuvolassa on kehitetty erityisesti jalkautuvia ja ennaltaehkäiseviä työmuotoja.

Perheneuvolatyö edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, monialaisen tiimin jäsenenä toimimiseen sekä valmiutta verkostotyöhön. Perheneuvolan psykologin työssä tarvitaan laaja-alaista ihmissuhteisiin, lapsen kasvuun ja kehitykseen ja vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntemusta. Psykologin työ edellyttää myös lasten yksilöpsykologisten tutkimusten tekemistä.

Kelpoisuusehtona psykologin virkaan on laillistettu psykologi.

Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen, kouluttautumiseen, etätyöhön sekä perheneuvolatyön innovatiiviseen ja ennakkoluulottomaan kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannele Elo-Kuru, perheneuvolan lähiesihenkilö, puh. 0400 899 770.

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhepalvelut

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!


Osoite: Kirkkotie 10, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat