test

perheneuvolan psykologi

Hakuaika päättyy  3.2.2023 16:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana psykologin virka lounaisen lapin alueen lapisperheiden palveluissa, Tornion kasvatus-ja perheneuvolassa.

Työhösi perheneuvolassa kuuluvat psykologin tekemät arvioinnit, tutkimukset, psykososiaalinen tuki lasten, nuorten ja perheiden tukemisessa sekä verkostoyhteistyö muiden palveluiden kanssa. Perheneuvolassa työskentelet tiiviisti yhteystyössä perheneuvolan sosiaalityöntekijän kanssa. Kuulut lounaisen lapin alueen perheneuvola tiimiin, joten saat kollegiaalista tukea alueen muilta perheneuvolan psykologin tehtäviä hoitavilta psykologeilta ja perheneuvoloiden sosiaalityöntekijöiltä.

Pätevyysvaatimuksena toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (272/2005). Arvostamme työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. Tarvittava yksilöllinen ohjaus tehtävän hoitamiseen järjestyy ja työnaohjaus järjestetään. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etänä.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Lapin hyvinvointialueen sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi

Hakuaika tehtävään ajalla 18.1.- 3.2.2023 klo 16 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Satu Oinas
palvelupäällikkö
Lapsiperheiden palvelut
Lounaisen Lapin alue
p. 0404871742
satu.oinas@lapha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan