Perheneuvolan psykologin määräaikainen virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Perheneuvolan psykologin määräaikainen virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa mukavassa työyhteisössä?

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on haettavana

PERHENEUVOLAN PSYKOLOGIN määräaikainen virka

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja määräaikaisen viran kesto on 31.12.2019 saakka.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perheneuvolan henkilökuntaan kuuluvat 3 psykologia ja 3 sosiaalityöntekijää, joista yksi toimii tiimivastaavana. Lisäksi perheneuvolan tiimiin kuuluvat 2 konsultoivaa lastenpsykiatria. Perheneuvolan toimipisteet sijaitsevat Nivalassa ja Ylivieskassa.
Määräaikainen psykologi tulee toimimaan sekä Ylivieskan että Nivalan toimipisteissä.

Tarjoamme haasteellista ja monipuolista lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä sekä verkostotyötä. Työnohjaus on perheneuvolassamme järjestetty ja muutoinkin työvälineet ja työskentelymallit ovat kunnossa.

Viran pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus lasten ja perheiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4247,12 e. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 3 §). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 4.3.2019 klo 16 mennessä.
Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio/ hallintokeskus /Liisa Vähäkangas, Vierimaantie 5, 4 krs, 84100 Ylivieska. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan tiimivastaava Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- psykologi Seija Uusitalo p. 044 4195717
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan tiimivastaava Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- psykologi Seija Uusitalo p. 044 4195717
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan