Skip to main content
test
Perheneuvolan psykologin sijaisuus - Sastamalan kaupunki

Tule meille töihin! Sastamalan perheneuvolan lastentiimissä on haettavana psykologin sijaisuus 1.8.2022-30.9.2023. Psykologin työtehtäviin kuuluu mm. lasten ja perheiden ohjaus, monimuotoinen hoidollinen työ lasten ja perheiden asioissa, psykologin arviot sekä yhteistyö viranomaisverkostojen kanssa.

Perheneuvolan psykologi työskentelee osana perheneuvolan tiimiä. Tarjoamme haasteellista ja mielenkiintoista työtä sekä mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden työn kehittämiseen. Työnohjaus on järjestetty ja myös yksilötyönohjaus on mahdollinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa työotetta. Eduksi luetaan kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Sastamalaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Huittisista ja Tampereelta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun psykologin kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävään valita maisterivaiheen opiskelija, joka on suorittanut psykologin maisterin tutkintoon kuuluvan viiden kuukauden psykologiharjoittelun sekä psykologian keskeiset ammatilliset opinnot. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Viransijaisuudessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Työehdot ovat Sote-sopimuksen mukaiset. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Meillä on voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus)

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan vs. johtava sosiaalityöntekijä Miia Niemelä puh. 040 138 2499 miia.niemelä@sastamala.fi ja perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Hanna Lähteenmäki puh. 040 488 0211, hanna.lahteenmaki@sastamala.fi

Lisätietoja

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheneuvola

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.


Osoite: Aarnontie 2 A, 38200 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat