Perheneuvolan psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa mukavassa työyhteisössä?

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) on haettavana

PERHENEUVOLAN PSYKOLOGIN VIRKA

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perheneuvola on osa lapsiperheiden palveluita. Perheneuvolan henkilökuntaan kuuluvat 3 psykologia ja 3 sosiaalityöntekijää, joista yksi toimii tiimivastaavana. Lisäksi perheneuvolan tiimiin kuuluu konsultoiva lastenpsykiatri. Perheneuvolan toimipisteet sijaitsevat Nivalassa ja Ylivieskassa. Haettavan viran alkusijoituspaikka on Ylivieska.

Tarjoamme haasteellista ja monipuolista lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä sekä verkostotyötä. Työnohjaus on järjestetty ja muutoinkin työvälineet ja työskentelymallit ovat kunnossa. Suhtaudumme kehittämiseen ja kouluttautumiseen myönteisesti. Tukenasi on ammattitaitoiset ja kokeneet työkaverit. Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon on perustettu uusi lasten ja nuorten psykiatrian yksikkö, jonka myötä perheneuvolan työ suuntautuu jatkossa yhä enemmän perheiden varhaiseen tukeen kuten perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tukemiseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Kokemus lasten ja perheiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4328,20. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 3 §). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 17.7.2020 klo 16 mennessä.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 33 tai 34.

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan tiimivastaava Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- lapsiperheiden palveluiden palvelupäällikkö Helena Virkkula p. 044 419 6226
- Psykologi Seija Uusitalo p. 044 4195717
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- perheneuvolan tiimivastaava Tuovi Takkunen p. 044 419 5727
- lapsiperheiden palveluiden palvelupäällikkö Helena Virkkula p. 044 419 6226
- Psykologi Seija Uusitalo p. 044 4195717
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Perheneuvola
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!