Perheneuvolapalveluiden esimies - Keravan kaupunki

Hei Sinä perheneuvolatyöstä ja lähijohtamisesta syttyvä ammattilainen! Tule tukemaan ja kehittämään laadukasta perheneuvolatyötä Keravalle. Haemme vankan kokemuksen omaavaa ammattilaista perheneuvolapalveluiden esimiehen vakinaiseen virkaan 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu perhepalveluiden yksikköön, perheneuvolaan. Keravalla kasvatus- ja perheneuvontaa annetaan alle 13-vuotiaan lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistämiseksi, vanhemmuuden tukemiseksi sekä lapsiperheen suoriutumisen ja omien voimavarojen vahvistamiseksi. Ympäriltäsi löydät työstään innostuneen tiimin, johon kuuluu 4 psykologia, 3 sosiaalityöntekijää sekä osa-aikainen lastenpsykiatrian erikoislääkäri.

Perheneuvolapalveluiden esimiehenä vastaat yksikkösi lähijohtamisesta, asiakastyön laadun ja asiakasprosessien seurannasta sekä kehittämisestä kaupungin linjausten mukaisesti. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ihailleet ratkaisukeskeisiä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaitojasi. Paineensietokykysi on jo tullut osoitetuksi aiemmissa tehtävissäsi. Olet osa perheitä tukevien palveluiden energistä ja työhönsä sitoutunutta esimiestiimiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli lapsen ja perheen osallisuus, kunnioitus ja voimavarakeskeisyys ovat työtäsi ohjaavia periaatteita. Paikannat kasvatus- ja perheneuvonnan osaksi peruspalveluiden kokonaisuutta, sytyt uuden kehittämisestä ja saat tiimisi innostumaan kehittämistyöstä. Arvostamme aiempaa johtamiskokemusta ja henkilöstötyöhön perehtyneisyyttä. Muutosjohtaminen ei ole sinulle vieras käsite ja näetkin muutokset mahdollisuuksina. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen tavoite, jota esimiestyölläsi tuet.

Noh työpaikkojahan riittää, joten miksi valitsisit Keravan?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa lapsiperheiden hyvinvointiin muuttuvassa sosiaalipalveluiden toimintaympäristössä. Olemme työstämme innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Ennen tai jälkeen työpäivän käytössäsi on Sherwoodin kuuluisat kuntoportaat tai hiljattain uusittu uimahalli kuntosaleineen. Autoilijalla tarjoamme maksuttoman parkkihallipaikan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme eduksesi laillistetun sosiaalityöntekijän tai psykologin ammattipätevyyden, riittävän johtamistaidon sekä aiemman kokemuksen perheneuvolatyöstä. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 198,37 euroa/kk. Työaika on 36 t 15 min/viikko. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Viran muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Haastattelut virkaan tullaan alustavasti järjestämään 27. ja 28.4.

Hakuaika päättyy perjantaina 23.4.2021 klo 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa perhepalveluiden päällikkö Elina Eeva p. 040 318 4260. Halutessasi voit myös jättää soittopyynnön tai tehdä tiedusteluja sähköpostitse elina.eeva@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissa teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat