Perheohjaaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnassa on avoimena perheohjaajan toimi

Haemme perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.11.2020 alkaen. Perheohjaaja työskentelee pääsääntöisesti tehostetussa perhetyössä. Työtä tehdään perheen kotona, koko perheen kanssa, ja työskentely perustuu perheen voimavarojen vahvistamiseen. Perhetyö edellyttää työntekijältä joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, valmiuksia suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen muutostyöskentelyyn perheissä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja dokumentointiin.

Laukaan perhetyön tiimissä työskentelee tällä hetkellä 13 työntekijää, jotka vastaavat tehostetusta perhetyöstä, sosiaalihuoltolain mukaisesta perhetyöstä, avoperhekuntoutuksesta sekä lapsiperheiden kotipalvelusta Laukaan kunnan alueella.

Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä, perheiden kanssa työskentelystä sekä tuntemusta Laukaan kunnan palveluista. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain ( 817/2015) 8§ mukainen pätevyys. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa. Työ sisältää perheiden tarpeen mukaan ilta- ja viikonlopputyötä sekä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Haku päättyy 25.9.2020 klo 15.00 mennessä. Haastattelut tullaan suorittamaan 1.10.2020. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai sovittuun aikaan mennessä esitettävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Vastaava perheohjaaja puh. 040 845 6897 ma-pe klo 11-11.30

Laukaan kunta, Perusturva, Sosiaalipalvelut
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.