Perheohjaaja - Kangasalan kaupunki

PERHEOHJAAJAN SIJAISUUS PERHETYÖN YKSIKKÖ TAKATASKUSSA/ Pälkäne

Kangasalan kaupungin perhetyössä on avoinna perheohjaajan sijaisuus 11.1. - 31.05.21 väliseksi ajaksi.
Kangasalan kaupunki tuottaa perhetyön palveluja Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella. Perheohjaajaa haetaan nyt ensisijaisesti Pälkäneen toimipisteeseen ja hänen toimenkuvaansa kuuluu myös Pälkäneen alueen lapsiperheiden kotipalvelun käynnit.

Kangasalan kaupungin perhetyö on yksi sosiaali- ja perhepalvelujen avohuollon tukitoimi ja työtä tehdään kotikäyntityönä asiakasperheissä, yksin tai työparin kanssa. Kangasalla perheohjaajat tekevät sekä lastensuojelulain (§ 36) mukaista tehostettua perhetyötä, että sosiaalihuoltolain (§ 18) mukaista perhetyötä. Perhetyöntekijä toimii osana perhetyön tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä lapsiperheiden sosiaalityöntekijöiden kanssa. Perhetyöntekijä osallistuu myös palvelutarpeen arviointiin. Hänellä on työtiimin ja lähiesimiehen, perhetyön ohjaajan tuki ja ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 § 8 ja § 32), myös muu soveltuva koulutus huomioidaan sijaisuudessa. Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain asiakasprosessien tuntemus sekä menetelmäosaaminen katsotaan eduksi. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on välttämätön. Perheohjaajan työ edellyttää valmiutta iltatyöhön. Palkka on KVTES:n mukainen.

Valitun on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa on 2 kk:n koeaika.

Paikka täytetään heti kun sopiva sijainen löytyy.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Perhetyön ohjaaja Anna-Maija Syrjä puh. 040 133 6769 tai anna-maija.syrja@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka