Perheohjaaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akseli tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen alueella. Perhepalveluissa on haettavana perheohjaajan määräaikainen toimi 31.12.2021 asti. Perheohjaajan työ on asiakasperheen omassa elinpiirissä tapahtuvaa ohjaustyötä, jonka tavoitteena on vahvistaa perheiden omaa toimintakykyä yhdessä perheen kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Lähde mukaan kehittämään Akselin perhepalveluita yhdessä meidän innostuneen ja huumorintajuisen porukan kanssa! Olemme joustava ja kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki, joka tarjoaa tuen työn tekemiseen haastavissakin tilanteissa. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti, jonka tiimit kokoontuvat viikoittain ulkopuolisen perheterapeutin johdolla.

Perhepalveluiden lastensuojeluyksikössä työskentelee 7 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaajaa ja 7 perheohjaajaa. Sosiaalihuoltolain mukaisia lapsiperheiden palveluita hoitaa alueella 2,5 sosiaalityöntekijää. Näiden lisäksi lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelee 3 lähihoitajaa.

Tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Tehtäväkohtaisen palkka on 2370,24€/kk. Työntekijöillä on mahdollisuus etätyöhön erillisen sopimuksen mukaisesti. Perhepalveluiden yksikkö sijaitsee Maskussa moottoritien ja hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun lain (laki 817/2015) mukainen kelpoisuus, sosionomi amk tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työtä tukevia mahdollisia lisä- ja täydennyskoulutuksia.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 15

Toimeen aikaisemmin toimitetut hakemukset otetaan huomioon

Hakemukset toivomme kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lisätiedot vs. palvelualuejohtaja Sari Ahanen, puh 044 4357 840, sari.ahanen@soteakseli.fi tai perheohjauksen tiimivastaava Saara Salonen puh. 044 4357 873, saara.salonen@soteakseli.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Keskuskaari 1, 21250 Masku

Sinulle suositellut työpaikat