Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella Kotiin annettavat perhepalvelut -yksikössä on haettavana määräaikainen perheohjaajan tehtävä 1.11.2021 - 31.10.2022. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu Nilsiä-Maaninka-Juankoski alueelle.

Perheohjaajat työskentelevät Kotiin annettavat perhepalvelut -yksikön erityisen tuen palveluissa. Yksikkö on osa Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueen lapsiperhepalveluja. Työskentely on tavoitteellista ja vahvasti muutokseen tähtäävää ja korjaavaa työskentelyä. Työ tehdään lastensuojelun- sekä sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa. Asiakasprosessit suunnitellaan yhdessä asiakasperheen, tiimin, sosiaalityöntekijän ja tarvittaessa muun perheen verkoston kanssa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu asiakasperheen olosuhteiden kartoittamista, ohjausta, tukemista ja neuvontaa. Tehtävä edellyttää vahvaa itsenäisen työotteen hallintaa.

Työskentely sisältää ilta-ja viikonlopputyötä ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Eduksi luetaan lastensuojelun ja sosiaalihuollon työkokemus. Sekä vahva työkokemus perheiden kanssa työskentelystä ja monipuolinen työmenetelmäosaaminen.

Työaika: 38,25 h/vko.

Palkka: 2582,01 €/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Anna-Mari Saastamoinen p. 0447181829, palveluesimies Soile Hiltula, p. 0447183733

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kotiin annettavat perhepalvelut yksikkö
Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat