Skip to main content
test
Perheohjaaja - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme joukkoomme

PERHEOHJAAJA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Perhe- ja sosiaalikeskuksen lapsiperheiden sosiaalityössä ja lastensuojelussa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, yksi palveluohjaaja kolme perheohjaajaa, perhekeskusohjaaja ja kaksi lapsiperhehoitajaa, sekä johtava sosiaalityöntekijä. Perheohjaaja työskentelee sosiaalihuollon ja lastensuojelun perhetyössä. Työssä tarvitaan perehtyneisyyttä lasten, nuorten ja vanhempien tukemiseen elämän ongelma- ja kriisitilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja /tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Toivomme hakijalta kokemusta lastensuojelussa perheiden kanssa tehdystä työstä. Eduksi luetaan nepsy-, mielenterveys- ja/tai päihdeosaaminen. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja monialaiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti


Virka alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudetaan
6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus ja CV tulee tehdä 7.8.22 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut ovat keskiviikkona 10.8.22. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virassa aloittamista.
Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista 48 a §:n rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheohjaajat Taija Kaltiainen 040 8206509 ja Ari Valkonen 040 8657602 sekä
johtava sosiaalityöntekijä Pirkko Porrassalmi 050 3595016
sähköpostilla etunimi.sukunimi@muurame.fi

Lisätietoja

Muuramen kunta

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat