Perheohjaaja ammatilliseen tukihenkilötoimintaan, Turku

Hakuaika päättyy  31.5.2024 23:59

Haemme ammatillisena tukihenkilönä lapsille ja nuorille toimivaa perheohjaajaa neljän hengen tiimiimme.

Ammatillisena tukihenkilönä sinulla on lastensuojelussa ja lapsiperhesosiaalityössä asiakkaana olevia tuettavia, joiden kanssa tapaat säännöllisesti joko tiloissamme, lapsen omassa arkiympäristössä tai muissa toiminnoissa.

Ammatillinen tukihenkilö työskentelee lapsen/nuoren kanssa yhdessä määriteltyjen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti soveltaen erilaisia menetelmiä ja työvälineitä. Työhön kuuluu niin toiminnallista tekemistä kuin keskusteluja tuettavan sekä hänen läheistensä kanssa ja verkostotyötä mm. lapsen sosiaalityöntekijän kanssa. Työllä ehkäistään lasten ongelmien syventymistä, syrjäytymistä ja raskaampien palveluiden tarvetta. Työn tavoite on saada aikaan lapselle suotuisia muutoksia ja tukea lapsen yksilöllistä kehitystä.

Ammatillisena tukihenkilönä toimiminen on lapsen tai nuoren kanssa tehtävää suhdeperustaista yksilötyötä, jossa vahvana tukena toimii samaa työtä tekevä tiimi. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja johtavan perheohjaajan ja muun työyhteisön tuki. Työnkuva on iltapainotteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Edellytämme, että sinulla on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Kokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi. Tehtävässä erityisen hyödyllisiä ovat lisäkoulutukset neuropsykiatrisiin haasteisiin ja erilaisiin menetelmiin liittyen.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Johtava perheohjaaja Hertta Askinen hertta.askinen@varha.fi, 0505567449

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan