test
Perheohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Perheohjaajan sijaisuus ajalla 25.1.2022-2.12.2022 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän perhetyössä Kajaanissa.

Perhetyötä toteutetaan sosiaalihuoltolain mukaisena varhaisen tuen palveluna, mutta myös lastensuojelun tehostettuna perhetyönä. Perheohjaajan tehtävään kuuluu lisäksi sosiaalihuoltolain mukainen lasten ja vanhempien välisten tapaamisten valvonta. Perhetyö on vanhemmuuden sekä kodin arjen ja arkirutiinien tukemista, lasten hoidon ja kasvatuksen ohjaamista, perheen toimintakyvyn vahvistamista uusissa tilanteissa, perheen vuorovaikutustaitojen tukemista ja sosiaalisten verkostojen laajentamista sekä syrjäytymisen ehkäisyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti perheiden kotona, mutta myös avoimissa ryhmissä ja tarpeen mukaan myös iltaisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomi (AMK) tutkinto huomioiden kelpoisuuteen liittyvät siirtymäsäännökset (46 a § (22.4.2016/292) sekä alan tuntemusta. Ajokortti (B) on välttämätön ja tarpeen mukaan oman auton käyttömahdollisuus.

Työskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja taitoa toimia sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta perhetyöstä tai lapsiperheiden kotipalvelusta. Myös kokemus lapsiperheiden, lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä mielenterveys- ja/tai päihdetyön osaamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tarja Jupille ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "perheohjaaja 200526"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Perhetyö Kajaani
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • KAI-03-124-21
  • 25.1.2022 - 2.12.2022
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 19.11.2021 - 3.12.2021 15:00
  • KajaaniKainuu

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. perhetyönpäällikkö Johanna Heikkinen p. 044 7100 375, johanna.p.heikkinen@kainuu.fi tai lapsiperheiden sosiaalipalveluiden vastuualuepäällikkö Tarja Juppi p. 044 777 3311, tarja.juppi@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Perhetyö Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Lönnrotinkatu 2 C, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat