test

Perheohjaaja, Kangasala ja Pälkäne

Hakuaika päättyy  5.4.2023 23:59

Pirkanmaan hyvinvointialueen eteläiselle alueelle muodostetaan asiakasohjauksen ja varhaisen tuen yksikkö. Tässä perhepalveluiden varhaisen tuen kokonaisuudessa käsitellään asiakkaalta tulevat yhteydenotot ja tarjotaan matalan kynnyksen tukea, muun muassa perheohjausta ja palveluohjausta.

Perheohjaajana työskentelysi on tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää työskentelyä perheiden parissa. Perheohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaan/ asiakasperheen olosuhteiden kartoittamista, ohjausta, tukemista ja neuvontaa. Perheohjausta tehdään jaksomaisesti kotikäyntityönä yksin tai työparin kanssa. Asiakasprosessit suunnitellaan yhdessä asiakasperheen ja moniammatillisesti yhdessä muiden perhettä tukevien tahojen kanssa.

Tehtävät sijoittuvat hyvinvointialueen eteläiselle alueelle, ensisijaisesti Pälkäneen ja Kangasalan alueelle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita ja antaa mahdollisuuden kehittää työtä sekä kehittyä osana isoa organisaatiota. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen ja toinen toistaan tukevan työtiimin, missä arvostetaan osaamistasi. Haastavan työn vastapainoksi työtiimissä annetaan myös huumorinkukan kukkia.
Työtiimillä on oma ryhmätyönohjaus ja esihenkilön tuki. Lisäksi sinulla on työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet sekä hyvinvointialueen virkistysedut kuten E-passi.

Edellytämme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus-, työyhteisö ja -alaistaitoja. Erilaisten menetelmien hallitseminen ja neuropsykiatrinen osaaminen on myös hyödyksi työtehtävässä. Lisäksi edellytämme valmiutta iltatyöhön sekä työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme sinulta positiivista ja joustavaa asennetta työhön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 § 8 ja § 32).
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työaika on liukuva yleistyöaika 38,25 h/ vko. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaika ja aloitus on 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) ja työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.
Haastattelupäivät ovat 17.-18.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rantala Heidi, puh. 050 550 2422 tai sähköpostitse heidi.m.rantala@pirha.fi sekä Syrjä Anna-Maija, puh. 040 133 6769 tai sähköpostitse anna-maija.k.syrja@pirha.fi (27.-31.3.).

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointi alueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rantala Heidi, puh. 050 550 2422 tai sähköpostitse heidi.m.rantala@pirha.fi sekä Syrjä Anna-Maija, puh. 040 133 6769 tai sähköpostitse anna-maija.k.syrja@pirha.fi (27.-31.3.).

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan