Perheohjaaja, Lapsiperhepalvelut Loimaa

Hakuaika päättyy  31.5.2024 23:59

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella sosiaali- ja vammaispalveluissa on haettavana perheohjaajan sijaisuus lapsiperhepalveluissa.

Etsimme tiimiimme perheohjaajaa Auran, Pöytyän, Oripään ja Loimaan alueelle. Työn ensisijainen sijoituspaikka on Loimaa. Perhetyön tiimissämme työskentelee yhteensä 13 perhetyöntekijää ja perheohjaajaa sekä vastaava ohjaaja. Teemme tiivistä yhteistyötä lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun tiimien kanssa.

Perheohjaajana pääset tekemään suunnitelmallista ja tavoitteellista työtä lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun asiakasperheiden kanssa. Työhön kuuluvat myös ammatillinen tukihenkilötyö sekä valvotut ja tuetut tapaamiset. Perheohjaajan työ on muutokseen tähtäävää vuorovaikutustyötä, jota tehdään yhdessä perheen ja heidän verkostoidensa kanssa. Perheohjaajana tulet tekemään työtä yhdessä työparin kanssa, itsenäisesti sekä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Odotamme hakijalta kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, hyvää vuorovaikutusosaamista, asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta. Lisäksi arvostamme lastensuojelullista osaamista, kykyä toimia haastavissa tilanteissa sekä systeemisen työotteen tuntemusta. Valinnassa kiinnitetään huomioita työkokemuksen ja osaamisen lisäksi henkilön soveltuvuuteen haettavaan tehtävään.

Alueellamme on perhetyössä hyvin pysyvä tiimi ja tarjoamme sinulle tueksi työhön tiimin ja esihenkilön tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä vastuutyöntekijöiden säännölliset tiimikeskustelut. Meillä on käytössä liukuva työaika ja voit suunnitella työaikasi sen puitteissa. Työtehtävät edellyttävät työskentelyä myös klo 16 jälkeen sovitusti. Työtehtävien hoitamiseksi oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätöntä.

Työssä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Yhteydenotot/soittopyynnöt sähköpostilla Johanna Ristisuo johanna.ristisuo@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan