test
Perheohjaaja perhetyöhön - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme kahta perheohjaaja perhekeskutiimiin

Tehtävässä toteutat sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä osana perhekeskustiimiä. Osallistut osana tiimiä perheen tilanteen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja teet suunnitelmallista kotiin annettavaa perhetyötä. Perhetyön avulla tuemme kokonaisvaltaisesti lapsen ja koko perheen hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla vanhempia lapsen hoitoon ja kasvatukseen liittyvissä asioissa, arkirutiinien hallinnassa ja perheenjäsenten välisessä vuorovaikutuksessa. Työskentelyssä huomioimme perheen verkostot ja teemme moniammatillista yhteistyötä. Työskentelemme säännöllisesti iltaisin sekä tarvittaessa viikonloppuisin. Työ edellyttää liikkumista Kouvolan alueella, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttö on suositeltavaa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta perhetyöstä ja/tai lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Verkostotyön osaaminen ja kehittävä työotteen avulla onnistut tehtävässä. Perhekeskustiimissä työskentelemme systeemisen työmallin mukaan. Sinäkin saat koulutuksen tähän malliin. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, joka tukee suhdeperustaista työskentelymallia ja verkostotyötä. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen. Saat työhösi tiimin sekä lähiesimiehen vahvan tuen.

Haettavana olevat tehtävät ovat Kouvolan alueella. Toinen määräaikaisuus 10.2-20.12.2022 ja toisen määräaikaisuuden aloitus sopimuksen mukaan - 31.12.2022 asti.


Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotelaisena sinun ei tarvitse enää vaihtaa työnantajaa vaan sinulla on mahdollisuus kehittyä työyksikköä vaihtamalla. Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laura Ukkola
Vs. palveluesimies, perhetyö
puh. 040 745 2661
Laura.Ukkola(at)kymsote.fi
vaihde 05 22051

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat