Meillä tehdään töitä päin perhettä!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä perheohjaajana/perhetyöntekijänä osana
lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun tiimiä? Haemme myös sijaisia.

Työhön kuuluu suunnitelmallinen ja tavoitteellinen perhetyö erityistä tukea tarvitsevien lasten perheiden kanssa tai tehostettu perhetyö lastensuojelun asiakasperheissä. Perhetyö on ennaltaehkäisevää tai korjaavaa sekä tiivistä ja muutokseen tähtäävää vuorovaikutus- ja suhdetyötä.

Turussa perhetyö / tehostettu perhetyö on osa systeemisellä työotteella toimivaa monialaista tiimiä. Viikoittain kokoontuvassa tiimissä ovat mukana perhetyön työntekijöiden lisäksi johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaaja sekä perheterapeutti.

Perheohjaajat/perhetyöntekijät toteuttavat lapsikeskeistä vanhemmuustyöskentelyä ja lisäävät perheen omia voimavaroja itsenäiseen selviytymiseen erilaisin menetelmin. Työ tapahtuu perheiden kotona ja muussa arkiympäristössä tai perheryhmissä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Perheohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus. Perhetyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään kouluasteinen sosiaali- ja terveydenhuoltolain mukainen ammatillinen tutkinto. Sijaisuuksia tekemään voidaan ottaa myös sosiaali- ja terveysalaa opiskeleva.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virpi Poskiparta, Eteläinen lastensuojelun avohuolto
Minna Rantalaiho, Läntinen lastensuojelun avohuolto
Nina Maijala, Pohjoinen lastensuojelun avohuolto
Sakari Saarni, Eteläinen lapsiperhesosiaalityö
Riina-Riikka Ahrelma, Läntinen lapsiperhesosiaalityö
Petra Hakala, Pohjoinen lapsiperhesosiaalityö
Arja-Liisa Tamminen, Perhetyön ohjaus
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi
puhelinnumero: 02 330 000 (vaihde)

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat