Skip to main content
test
PERHEOHJAAJA (sosionomi), Hyvinkään tehostettu perhetyö (11kk) - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Jos olet iloinen, aktiivinen sekä kehittämismyönteinen: tervetuloa Hyvinkään tehostetun perhetyön sijaisuuteen!

Tämä tehtävä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavassa tiimissä, sekä työn monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa.

Tehostettu perhetyö on avohuollon tukitoimi, jonka tavoitteena on tukea ja arvioida perheen tilannetta, lapsen elämän riskitekijöitä vähentäen ja suojaavia tekijöitä lisäten. Lisäksi tehostetun perhetyön tarkoituksena on lisätä koko perheen omia voimavaroja ja keinoja itsenäiseen selviytymiseen.

Työ on muutokseen tähtäävää vuorovaikutus työtä lapsen ja koko perheen kanssa. Työ on suunnitelmallista, tavoitteellista, joustavaa ja määräaikaista työskentelyä lasten ja perheiden kanssa arjen erilaisissa tilanteissa. Työtä tehdään asiakasperheen tarpeen mukaisina aikoina, pääsääntöisesti klo 8-19 välisenä aikana työparityönä.

Tehtävä sijoittuu tehostetun perhetyön yksikköön Hyvinkään toimipisteeseen, joka sijaitsee lähellä Hyvinkään juna-asemaa Perhekeskus Rentossa. Työn tukena on työnohjaus sekä tiimin, että tehostetun perheohjauksen esihenkilön tuki.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä dokumentointi- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että työparina. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, perhetyön menetelmäosaamista sekä joustavaa työskentelyotetta. Kokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (mm. sosionomi AMK).

Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Sijaisuuden toivottava aloitus on 1.2.2023, joten teemme mahdollisesti valintoja jo hakuaikana.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiseen työsuhde 1.2.2023-31.12.2023. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2954,20 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin rekrytointiin ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä
Lisätietoja antaa lastensuojelun tehostetun perhetyön esihenkilö Mari-Susanna Fennander, puh. 040 807 4072, mari-susanna.fennander@keusote.fi

Hakuaika päättyy 2.2.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat