Skip to main content
test
Perheohjaaja Tupasvillaan - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin perhetyön tiimi Tupasvilla etsii perheohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Perheohjaaja tekee sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten perheiden kanssa. Perhetyö on tavoitteellista muutostyöskentelyä perheen kanssa. Se sisältää perheen voimavarojen ja toimintakyvyn arvioimista ja vahvistamista sekä yhteistyötä perheen kanssa toimivien ammattilaisten kanssa. Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti perheen kodissa tai muissa perheen toimintaympäristöissä eri puolilla Seinäjokea. Asiakastyön kirjaaminen on tärkeä osa työtä.

Toivomme, että tulet helposti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja tartut reippaasti ja rohkeasti erilaisiin työtehtäviin. Sinulla on itsenäinen ja joustava työote ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja työolosuhteisiin. Myönteinen ihmiskäsitys ja voimavarakeskeinen ajattelu ovat parhaat sisäiset työkalusi.

Tupasvillan perhetyön tiimissä halutaan kohdata perheet arvostavasti ja kunnioittavasti. Asiakasperheemme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Saat tiimivastaavalta ja työkavereilta keskustelutukea sekä työnohjausta vaihteleviin työtilanteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 8 §:n mukainen pätevyys ja Valviran ammattihenkilölaillistus. Kokemus perhetyöstä tai perheiden kanssa tehtävästä työstä luetaan eduksi.
Perheohjaajan palkka on 2438,63 €. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.
Edellytämme oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain edellyttämä rikosrekisteriote, todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä.
Koeaika 6 kk.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/lapsiperheiden-sosiaalipalvelut/tupasvillan-perhetyo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava perheohjaaja Sirpa Alaranta ensisijaisesti sähköpostilla sirpa.alaranta@seinajoki.fi tai 040 574 0359

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, lastensuojelu

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Opintie 1, 60510 Hyllykallio

Sinulle suositellut työpaikat