test
Perheohjaajan sijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusturvaosasto hakee perheohjaajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.12.2021 - 31.3.2022, mahdollisesti pidempäänkin.

Perheohjaaja työskentelee lastensuojelun työryhmässä tehostetussa perhetyössä. Tehostettu perhetyö on lastensuojelulain mukainen avohuollon tukitoimi, jolla tuetaan ja kuntoutetaan lapsia, nuoria ja heidän perheitään vaikeassa elämäntilanteessa.

Perheohjaajan tehtävänä on toteuttaa suunnitelmallista ja tavoitteellista perhetyötä yhteistyössä sosiaalityöntekijöiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ edellyttää aktiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi työ edellyttää oman auton käyttöä. Aiempi kokemus lastensuojelutyöstä on eduksi.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, mukavan ja kokeneen työyhteisön tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Meillä on käytössä lastensuojelun systeeminen toimintamalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus (sosionomi). Tehtävään valitun on toimitettava lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2380,07 €/kk. Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Valtanen, p. 044 481 1219. Sähköposti etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuruntie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat