Perhepäivähoitaja - Euran kunta

Perhepäivähoitaja - Euran kunta

Oletko kiinnostunut perhepäivähoitajan määräaikaisesta työsuhteesta Euran keskustan ja Kiukaisten alueella?
Joko omassa kodissasi tai ryhmäperhepäivähoitokodissa? Hoito-, kasvatus- ja opetustyö lasten parissa motivoi sinua?
Silloin saatat olla etsimämme henkilö.

Perhepäivähoitajan työhön kuuluu alle oppivelvollisuusikäisten lasten perushoito-, kasvatus- ja opetustehtävät. Tehtävää ohjaavana asiakirjana toimii Euran kunnan varhaiskasvatussuunnitelma.

Työssä tarvitaan hyvää organisointikykyä sekä rauhallista ja helposti lähestyttävää, luotettavaa luonnetta. Kodin ja sen ympäristön pitää fyysisiltä puitteiltaan täyttää pienten lasten turvallisuuden kannalta tärkeät kriteerit. Alan koulutus ei ole välttämätön. Aiempi kokemus lasten hoidosta ja kasvatuksesta on suotavaa. Mikäli tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä palvelupäällikkö Arja Lehtoseen.

Tehtävään vaaditaan toimitettavaksi rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Palvelupäällikkö Arja Lehtonen, puh. 044-4224 463, arja.lehtonen@eura.fi

Varhaiskasvatus
Osoite: Satakunnankatu 12, Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan