Perhepäivähoitaja - Mikkelin kaupunki

Perhepäivähoitaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana perhepäivähoitajan vakinainen työsopimussuhteinen tehtävä ryhmäperhepäiväkoti Peipposissa 1.8.2019 alkaen. Työyksikkö voi muuttua työsuhteen aikana.

Peipposissa hoidetaan kahdeksaa 0-5 -vuotiasta lasta. Toiminta-aika on noin klo 6.30 - 17.00. Koulujen loma-aikoina hoitoa tarjotaan keskitetysti alueen päivystävissä yksiköissä, sekä Peipposet tekee päivittäin tiivistä yhteistyötä samassa kiinteistössä sijaitsevan ryhmäperhepäiväkoti Untuvikkojen kanssa.

Peipposten kotisivut peda.net/mikkeli/varhaiskasvatus.

Perhepäivähoitaja osallistuu työparinsa kanssa lasten kasvatukseen ja hoitoon.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Kyseessä oleva työtehtävä edellyttää joustavuutta äkillisiin muutoksiin. Arvostamme myönteistä ja innostunutta kehittävää työotetta.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kasvatus ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla. Tehtävään valittavan työntekijän työtehtävä voi muuttua työsuhteen aikana lastenhoitajan tehtäväksi päiväkodissa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Päiväkodin johtaja Ria Humalamäki
Puh. 0447 943380
Sähköposti: ria.humalamaki(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Varhaiskasvatus, Ryhmäperhepäivähoito, Ryhmäperhepäiväkoti Peipposet
Osoite: Levypolku 2 A 1, 50190 Mikkeli

Organisaation kuvaus
Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan