Perhepäivähoitaja - Juuan kunta

Perhepäivähoitaja - Juuan kunta

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta.

Haemme nyt iloiseen ja osaavaan joukkoomme, Juan pohjoisosaan, kotona työskentelevää perhepäivähoitajaa. Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitulta edellytetään perhepäivähoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Perhepäivähoitajan tutkinto on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Tehtävään valitulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä joustavaa työhön suhtautumista.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista sekä toimitettava lääkärintodistus tehtävää varten.

Koeaika 4 kk. Mahdolliset haastattelut järjestetään keskiviikkona 3.7.2019.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi
http://www.juuka.fi

Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen, puh. 050 4777585
Varhaiskasvatuspäällikkö Tiina Korhonen, puh. 040 104 2220

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Rakkaudenkuja 8, 83900 Juuka

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4900 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan