test
Perhepäivähoitaja - Puolangan kunta

Puolangan kunta hakee lasten kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa.
Määräaikainen työ ajoittuu ajalle 3.1.-31.7.2022. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat tavoitteellista varhaiskasvatusta yhteistyössä perheen ja muun yhteistyöverkoston kanssa. Perhepäivähoito on lasten omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajana toteutat monipuolista, lapsen tarpeista lähtevää varhaiskasvatusta ja toimit vastuullisena kasvattajana.
Päivittäiset työtehtävät kohdistuvat lasten perushoitoon, ruokahuoltoon, ulkoiluun, päivälepoon sekä muun toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen itsenäisesti.
Työssäsi noudatat Puolangan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisia periaatteita.
Työhösi saat tukea päiväkodin johtajalta.
Palkkaus määräytyy (KVTES) liitteen 12 mukaisesti varattujen hoitopaikkojen mukaan. Työaika määrittyy lasten hoitoaikojen mukaan, keskimäärin 40 h/viikko. Työaikaa tasataan tarvittaessa työajantasausta vapaapäivinä. Hoitajan poissaolojen aikana hoitoa tarvitseville lapsille järjestetään varahoitoa päiväkodissa. Työpaikka sijaitsee noin 23 km taajaman ulkopuolella.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta kasvatusalalle soveltuvaa koulutusta (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut hakijat. Valitun toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.
Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävän koeaika on 3 kk.

Hakuaika 7.12. klo 15.

Lisätietoja

http://kunta@puolanka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Anna-Kaarina Uusitalo, etunimi.sukunimi@puolanka.fi, 044 595 0574

Lisätietoja

Puolangan kunta, Sivistys

Puolanka on noin 2500 asukkaan kunta keskellä upeita vaaramaisemia manner-Suomen keskipisteessä. Meillä viihdytään niin työssä kuin vapaa-ajalla. Tämän takaavat hyvät peruspalvelut, mainiot harrastusmahdollisuudet, puhdas luonto ja aidot puolankalaiset. Puolanka on tunnettu rohkeista ratkaisuista ja uskosta tulevaan. Haluamme tehdä kunnasta hyvän paikan niin nykyisille kuin tuleville kuntalaisille. Visio 2025: ”Vahva ja tolokku Puolanka” ohjaa toimintaamme.


Osoite: Maaherrankatu 7, 89200 Puolanka

Sinulle suositellut työpaikat