Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua työskennellä omassa kodissasi perhepäivähoitajana?
Pyhäjärven kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan perhepäivähoitajia.

Perhepäivähoito on hoitajan omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan ryhmässä on neljä alle kouluikäistaä lasta omat alle kouluikäiset lapset mukaan lukien. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskavatuksen suunnittelu ja toteuttaminen omalle lapsiryhmälle Pyhäjärven kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Valintaa tehdessä huomioimme tehtävään sopivat ja/tai soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat. Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaiktutustaitoja lasten ja huoltajien kanssa sekä kasvatukseen sopivaa kotia ja toimintaympäristöä. Työsuhde alkaa varhaiskasvatuksen kysynnän mukaan kevään 2022 aikana. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kansssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote. Hakuaika on jatkuva. Järjestämme myös infotilaisuuden perhepäivähoitajuudesta kiinnostuneille alkuvuoden 2022 aikana.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja Terhi Mustakangas, puh. 044 445 7636, s-posti: terhi.mustakangas@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Ikäystävällinen Pyhäjärven kaupunki tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja viihtyisän asuinympäristön vauvasta vaariin. Monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet sekä maksuton varhaiskasvatus ovat hyviä esimerkkejä tahdostamme olla eturivissä hyvinvoinnin edistäjä.


Osoite: Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat