Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja - Suonenjoen kaupunki

Etsimme perhepäivähoitajan tehtävästä kiinnostunutta turvallisia ja luotettavaa työntekijää omassa kodissa tapahtuvaan itsenäiseen lasten hoito- ja kasvatustehtävään Suonenjoen Lempyyn tai Lyytilänmäen alueelta tai niiden läheisyydestä.

Työsuhteen kesto on vähintään yksi vuosi, mutta halutessasi tehtävässä jatkaminen pidempäänkin on mahdollista. Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan palkata myös muutoin soveltuva henkilö.

Tässä on siis tilaisuus Sinulle, joka haluat ehkä vaihtaa suuntaa oman arkesi osalta. Lasten parissa työskentely on toisaalta vaativaa, mutta myöskin erittäin antoisaa. Lasten kasvun ja kehityksen tukeminen ei jää yksin sinun hartioillesi. Tulet saamaan tarvittaessa tukea omalta esihenkilöltäsi ja varhaiskasvatuksen muilta ammattilaisilta. Lisäksi huolehdimme asianmukaisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta.

Hakijalta toivotaan kokemusta lasten hoito- ja kasvatustehtävistä sekä edellytetään tehtävän kannalta sopivaa toimintaympäristöä hoitajan omassa kodissa. Toimintaympäristön sopivuuden tarkastus suoritetaan ennen valinnan vahvistamista. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n liitteen 12 mukaan (Suonenjoella maksettava lähtöpalkka jos 4 lasta hoidossa: 1729,83 - 1868,56 €/kk + TVA-lisät). Lisäksi hoitajalle maksetaan erillistä kustannuskorvausta n. 5 € / lapsi / toteutunut hoitopäivä. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään 6 kk tai puolet solmittavan työsuhteen pituudesta. Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 31.5.2022 klo 23:59. Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja / perhepäivähoidon ohjaaja Susanna Kaasinen (susanna.kaasinen@suonenjoki.fi, p. 040 768 7418)
Varhaiskasvatusjohtaja Jaakko Roitto (jaakko.roitto@suonenjoki.fi, p. 044 758 1404)

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, koulutuspalvelut, varhaiskasvatus

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: PL 13, 77601 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat