Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja - Tyrnävän kunta

Haluaisitko työskennellä rauhallisessa maaseutuympäristössä, jossa luonto on lähellä?

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana perhepäivähoitajan toimi 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa ryhmäperhepäiväkotiin Murtoon.

Haemme perhepäivähoitajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan lasten pedagogista toimintaa muun työtiimin kanssa. Toiminnassa meille on tärkeää pienryhmätoiminnan toteuttaminen ja positiivisen pedagogiikan edistäminen omassa tiimissä sekä osana koko työyhteisöä. Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia tiimityöhön.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydestään. Lisäksi valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kelpoisuudet osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Hakemus toimitetaan 26.6.2022 klo 16 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Kangasniemi 050 3686014

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Hae mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat