Skip to main content
test

Oulaisten kaupungiin etsitään uutta kotona työskentelevää perhepäivähoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2023 alkaen.

Perhepäivähoito on pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen omalle lapsiryhmälle Oulaisten kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti, jossa leikillä, perushoidolla ja vuorovaikutussuhteilla on suuri merkitys.

Työ edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyvää yhteistyötä perheiden kanssa sekä hoitajan sitoutumista kotona tehtävään lasten hoito- ja kasvatustyöhön.

Oulaisten kaupungilla on monipuoliset tyhy edut, mm. uimahallikäynnit, elokuvaliput, kuntosalivuorot ja etu musiikkiviikoille.

Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu varhaiskasvatuksen tai sosiaalialan koulutus (lähihoitaja, lastenohjaaja) (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Hoitajan kodin täytyy olla perhepäivähoitokodiksi sopiva ja turvallinen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henna Nabb, p.0444793287, henna.nabb@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat