Skip to main content
test

Haemme 15.7.2022 klo 15.00 mennessä perhepäivähoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2022-2.7.2023, jonka tämän hetkinen sijoituspaikka on Ivalon koltansaamen kielipesä Pe'sser. Perhepäivähoitaja huolehtii lasten hyvinvoinnista, kasvusta ja kehityksestä yhteistyössä työyhteisön ja perheiden kanssa sekä kielipesän ruokahuoltoon- ja siivoukseen liittyvistä tehtävistä. Perhepäivähoitaja osallistuu pedagogiikan suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Arvostamme koltansaamen kulttuurin tuntemusta, työkokemusta ja kannustavaa ja sitoutunutta ammattilaista, jolla on hyvät tiimityö- ja organisointitaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen perhepäivähoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 29 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan koltansaamen kielen taito, joka tulee osoittaa joko virallisella kielitutkinnolla tai muulla luotettavalla selvityksellä. Työaika on keskimäärin 38 h 15 min/vko. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2092,35 euroa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät sekä muut lisät (mm. kielilisä) ja Kvtes:n mukaiset etuudet. Tehtävä alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset määräaikaiseen toimeen toimitetaan www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista tehdä, toimitetaan hakemus määräaikaan mennessä osoitteella: Inarin kunta, varhaiskasvatus, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä.

Määräaikaiseen toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T- lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Inarin kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh. 040 7441259
Vastaava lastenhoitaja Pirjo Lotvonen (ajalla 21-30.6.2022) puh. 040 5128237
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Krista Leivo (ajalla 14.-15.7.22 )puh. 040 7441210
sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi

Lisätietoja

Inarin kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

Suomen suurin ja kaunein kunta Inari on Suomen kansainvälisin arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa. Inari on monikulttuurinen kasvava yli 6800 asukkaan kunta, jossa on hyvät lentoyhteydet sekä laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailukeskus, jylhä ja suuri Inarinjärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ympäröivät kuntakeskusta Ivaloa.

Inarin kunnan varhaiskasvatuksessa painotamme ympäristö- ja luontokasvatusta, kielten rikkautta sekä liikunnan merkitystä lapsen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen.


Osoite: Ivalo, 99980 Utsjoki
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat