Perhepäivähoitaja - Kokkolan kaupunki

Sivistystoimen varhaiskasvatus hakee määräaikaiseen työsuhteeseen suomen- ja ruotsinkielisiä perhepäivähoitajia , jotka työskentelevät omassa kodissaan.

Varhaiskasvatus on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön sijaisten rekrytoinnissa. Mikäli olet kiinnostunut määräaikaisista työsuhteista, täytäthän hakemuksesi tähän rekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät toimien kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti (perhepäivähoitajan tutkinto). Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon .

Tutustu työnantajaan

Pia Björkgren, perhepäivähoidon johtaja puh. 044 7809 275
Tuulamaija Parpala, perhepäivähoidon johtaja puh. 044 7809 245
Tuija Hakunti, varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö puh. 044 7809 102
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi-sivujen kautta.

Perhepäivähoito
Osoite: kauppatori 1, 67100 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola vajaa 48 000 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanvietto-mahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1200 henkilöä.

Varhaiskasvatus on osa sivistystointa. Varhaiskasvatus on jaettu 5 palvelualueeseen, joissa on 23 kunnallista päiväkotia, joista osa on ruotsinkielisiä. Perhepäivähoitoa järjestetään jokaisella palvelualueella.