Skip to main content
test
Perhepäivähoitaja kotona - Kittilän kunta

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi perhepäivähoitajan tehtävän määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän sijoituspaikka on perhepäivähoitajan omassa kodissa, ensijaisesti Sirkassa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 29 § mukainen soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään pikaisesti, mutta viimeistään 31.8.2022 klo 12.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona), tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - perhepäivähoitaja.
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Eija Metsärintap. 040 6811 206 ja 1.8. alkaen varhaiskasvatuspäällikkö Marketta Toivola p. 040 716 2084 Sähköposti: etunimi.sukunimi@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Varhaiskasvatus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Kittilän kunta toteuttaa Unicefin lapsiystävällinen kunta -toimintamallia, mikä näkyy lasten ja perheiden etuja painottavana päätöksentekona.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat