Perhepäivähoitaja R1278 - Raaseporin kaupunki

Kiinnostaako sinua omassa kodissa tehtävä työ varhaiskasvatuksen parissa? Haemme kaksikielistä perhepäivähoitajaa Mustiolle.

Perhepäivähoito on varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille pienessä ryhmässä, missä kodinomainen ympäristö, perushoito, leikki ja rauha korostuu. Perhepäivähoito on varhaiskasvatusta omassa kodissa. Tehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen sovitulle lapsiryhmälle.

Perhepäivähoidossa hoitajan työaika määräytyy lasten hoitoaikojen mukaan. Perhepäivähoitajan työaika on pääsääntöisesti 8 - 9 tuntia päivässä. Hoitoajoista sovitaan ennen kuin päivähoito alkaa.

Lapsiryhmän koko
Sinulle voi olla hoitoryhmässä omat lapset mukaan luettuna enintään neljä alle kouluikäistä lasta. Omista alle 3-vuotiaista lapsista saa kotihoidon tukea.

Arvostamme:
- työkokemusta lasten parissa
- avoimuutta ja myönteistä asennetta
- itsenäistä ja sensitiivistä työotetta sekä yhtesityökykyä

Edellytykset:
Ei muodollista pätevyysvaatimusta.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:in mukaan. 6 kuukauden koeaika. Hakijan tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sopivuudestaan työtehtävään sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi, työavain 370359.
Hakuaika päättyy 27.6.2021 klo. 16.00.

Raasepori on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Aartokallio, varhaiskasvatuspäällikkö, puh. 019 289 2150

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Mustio, 10360 Mustio
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat