Perhepäivähoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Perhepäivähoitaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Haemme 1.8.2019 alkaen omassa kodissaan työskentelevää perhepäivähoitajaa alueille Härkämäki-Vienola, Keskusta ja Pansio-Perno.

Perhepäivähoitajan ammatti voi olla työntekijälle pitkäaikainen uravalinta, mutta se voi olla myös muutamia vuosia kestävä ratkaisu, joka sopii työntekijän omaan elämäntilanteeseen. Perhepäivähoitajaksi ryhtyvältä edellytetään perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai sitoutumista tutkinnon suorittamiseen tai muuta soveltuvaa kasvatus- tai hoitoalan tutkintoa.

Perhepäivähoitajan kodin tulee olla lapsille oppimista ja kasvua edistävä varhaiskasvatuksen toimintaympäristö. Lisäksi perhepäivähoitajan oman perheen hyväksyntä ammatille on erittäin tärkeää, jotta kodista voidaan luoda sellainen, että sekä oman perheen, että hoitolasten tarpeet voidaan ottaa huomioon varhaiskasvatuspäivän ajan.

Perhepäivähoitokodin olosuhteet arvioidaan kotikäynnin yhteydessä. Arvioinnin tekee alueen perhepäivähoidosta vastaava lähijohtaja. Jokainen uusi perhepäivähoitaja saa tehtäväänsä henkilökohtaisen perehdytyksen ja työssä tarvittavan välineistön.

Kelpoisuusvaatimus: Perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva varhaiskasvatuksen koulutus.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista alkuperäinen tutkintotodistus, hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Mirja Alanko-Nuikkinen p. 050 310 1680, mirja.alanko-nuikkinen(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Rahjekadun päivähoitoyksikkö
Osoite: Rahjekatu, 20210 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan