Skip to main content
test
PERHEPÄIVÄHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI, ANGELI - Inarin kunta

Haemme 6.7.2022 klo 15.00 mennessä perhepäivähoitajaa Angeliin.

Kiinnostaako sinua työ varhaiskasvatuksen parissa? Haemme Angeliin perhepäivähoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 2.7.2023. Työskentely tapahtuu joko perhepäivähoitajan omassa kodissa tai sopimuksen mukaan perheen kodissa Angelissa. Arvostamme perhepäivähoitajan työssä itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta hoitotehtävistä.

Olet kelpoinen tehtävään, jos sinulla on perhepäivähoitajan tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus (varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Määräaikaiseen tehtävään voidaan palkata myös henkilö, jolla ei ole varhaiskasvatuslain mukaista kelpoisuutta, mutta soveltuu tehtävään. Tehtäväkohtainen palkka on 2021,70 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisät, Kvtes:n mukaiset etuudet sekä mahdolliset kustannuskorvaukset. Jos työskentelet omassa kodissasi, sinulla voi perhepäivähoitajan työssä olla lapsiryhmässäsi enintään kaksi omaa alle kouluikäistä lasta. Hoitajan omasta alle 3-vuotiaasta lapsesta on mahdollista saada kotihoidontukea. Hoitajan omalle yli 3-vuotiaalle lapselle on mahdollista myöntää kunnallinen varhaiskasvatuspaikka hoitajan omaan ryhmään.

Kelpoisuuden osoittavat sekä muut tarvittavat todistukset toimitetaan pyydettäessä. Määräaikaiseen toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Perhepäivähoitajan määräaikaisessa toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Inarin kunnan työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.inari.fi
http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh 040 7441259
sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Lisätietoja

Inarin kunta

www.inari.fi

Suomen suurin ja kaunein kunta Inari on Suomen kansainvälisin arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa. Inari on monikulttuurinen kasvava yli 6800 asukkaan kunta, jossa on hyvät lentoyhteydet sekä laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailukeskus, jylhä ja suuri Inarinjärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ympäröivät kuntakeskusta Ivaloa.

Inarin kunnan varhaiskasvatuksessa painotamme ympäristö- ja luontokasvatusta, kielten rikkautta sekä liikunnan merkitystä lapsen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen.


Osoite: Angelintie, 99870 Inari
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat