Perhepäivähoitajan tehtävä - Liperin kunta

Työsuhteen kesto: 2.1.2022-27.5.2022, tehtävään on mahdollista vakinaistaminen, mikäli hakijalla on suoritettuna perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu hoitoalan tutkinto. Tehtävässä on mahdollista suorittaa perhepäivähoitajan ammattitutkinto oppisopimuksella.

Tehtävä on kokoaikainen.

Liperin varhaiskasvatuksessa on perhepäivähoitoa, päiväkoteja ja esiopetusta. Perheet ovat hyvin tyytyväisi perhepäivähoitoon ja sitä kysytään jatkuvasti. Etsimme joukkoomme uutta perhepäivähoitajaa. Mikäli sinulla ei ole kasvatusalan koulutusta, mutta lasten kanssa työskentely sinua kiinnostaa, niin tässä tehtävässä on mahdollista kouluttautua oppisopimuksella.

Perhepäivähoitajalla voi ryhmässä olla enintään neljä lasta, mukaan lukien hoitajan omat lapset.

Palkka määräytyy lasten lukumäärän mukaisesti.

Perhepäivähoidossa noudatetaan kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaa. Yhtenä tärkeänä arvona meillä on kestäväkehitys, luonto ja luonnossa liikkuminen. Varhaiskasvatuksella on Green Care sertifikaatti, jonka periaatteita toteutamme toiminnassa.

Kelpoisuus ehtona perhepäivähoitajan tehtävään on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu lasten hoito/kasvatusalan tutkinto. Voimme palkata myös vuodeksi ilman koulutusta ja tehtävässä on mahdollisuus oppisopimus koulutukseen.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa: 2.1.2022
Palkkaus: KVTES:n mukainen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 040 766 0940 tai sähköposti etunimi.sukunimi@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat