Skip to main content
test
Perhepäivähoitajan toimi, Ivalo ja Inari kk - Inarin kunta

Varhaiskasvatuksen hoito- ja kasvatustehtävät

Hae meille perhepäivähoitajaksi Ivaloon tai Inarin kirkonkylälle 28.3.2024 klo 15.00 mennessä.

Haemme uudelleen omassa kodissa työskentelevää perhepäivähoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Perhepäivähoitaja huolehtii varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesta lasten hoito-ja kasvatustehtävistä sekä yhteistyöstä lasten huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Perhepäivähoitajan työ edellyttää itsenäistä työskentelyä ja ruuanlaittotaitoja. Arvostamme perhepäivähoitajan työssä kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta lastenhoitotehtävistä. Lisäksi kodin ja piha-alueen tulee soveltua perhepäivähoitotyöhön. Tarjoamme sinulle toimeen kuuluvan palkan lisäksi tehtävään liittyvän ohjauksen ja monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus osaamisen kehittämiseen sekä Inarin kunnan henkilöstöedut.

Olet kelpoinen tehtävään, jos sinulla on perhepäivähoitajan tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus (varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Perhepäivähoitajan palkkaus, työaika ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Perhepäivähoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2121,14-2192,75 €/kk. Lisäksi maksetaan Inarilisä 3%, KVTES:n mukaiset kokemus-ym. lisät ja etuudet sekä perhepäivähoidosta aiheutuvat kustannuskorvaukset (KT:n suositus + 10 %). Inarin kunta maksaa saamenkielentaitoisille työntekijöille kunnan määrittämää kielilisää.

Pyydämme toimittamaan hakemukset toimeen www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Jos sähköistä hakemusta ei ole mahdollista tehdä, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta, sivistysosasto / varhaiskasvatusjohtaja, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä.

Hakuajan päätyttyä pidetään työhaastattelut, johon lähetämme kutsut erikseen. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Perhepäivähoitajan toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Inarin kunnan työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.inari.fi
http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja vs. Marja Helander puh 040 7441210
Varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh. 040 7441259
sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi

Lisätietoja

Inarin kunta

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi. Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Inari on taloudellisesti menestyvä ja elinvoimainen kasvukunta Pohjois-Lapissa. Inarissa puhutaan kolmea saamenkieltä ja saamelaiskulttuuri on luonteenomainen ja merkittävä osa aluettamme. Meiltä on hyvät liikenneyhteydet sekä linja-autolla maakuntakeskukseen Rovaniemelle että suorilla päivittäisillä lennoilla pääkaupunkiseudulle. Inarin kunnan talouden vahvin tukijalka on matkailu, lisäksi elinkeinotoimintaa on esimerkiksi arktisessa testaamisessa. Inarissa on neljä upeaa vuodenaikaa, ainutlaatuinen luonto ja hyvät mahdollisuudet ulkoiluharrastuksiin. Kunnan kokoon nähden meillä on hyvät palvelut.

Inarin kunta on noin 300 hengen työyhteisö. Tehtävä sijoittuu sivistystoimeen, jossa on töissä noin 230 henkilöä. Sivistysosaston tehtäväkenttä on varhaiskasvatus, perus- ja lukio-opetus, vapaa-sivistystyö ja kuntalaisten hyvinvointi.

Inarin kunnan varhaiskasvatuksessa painotamme ympäristö- ja luontokasvatusta, kielten rikkautta sekä liikunnan merkitystä lapsen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen. Inarin varhaiskasvatuksen keskeiset toimintakulttuurin tavoitteet ovat lapsen hyvä kasvuilmapiiri sekä hyvä työilmapiiri.

https://www.esitteemme.fi/elinvoimainen-luonnostaan/MailView/ https://www.youtube.com/watch?v=CtQdxh2s2Ls https://www.youtube.com/watch?v=TcsMDhdz4Cw https://www.youtube.com/watch?v=O7U74fe3OW0&t=1s


Osoite: Saarikoskentie, 99870 Inari
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat