Perhepäivähoitajia (avoin hakemus) - Kauhajoen kaupunki

Kauhajoen varhaiskasvatukseen haetaan

omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia

Perhepäivähoito on hoitajan omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan ryhmässä on neljä alle kouluikäistä lasta omat alle kouluikäiset lapset mukaan lukien. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen omalle lapsiryhmälle Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Koulutusvaatimuksena on perhepäivähoitajan tutkinto. Valintaa tehdessä huomioidaan myös muuten tehtävään sopivat ja soveltuvan tutkinnon omaavat hakijat. Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja lasten ja huoltajien kanssa sekä lasten kasvatukseen sopivaa kotia ja toimintaympäristöä.

Työsuhde alkaa varhaiskasvatuksen kysynnän mukaan syksyn aikana.

Toimen palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n liite 12 mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote. Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään varhaiskasvatusjohtajalle joko sähköisesti varhaiskasvatus@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, PL 500, 61801 KAUHAJOKI. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika on jatkuva.

Lisätietoja

https://www.kauhajoki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen alue-esimies puh. 0400 686 607.

Lisätietoja

Kauhajoen kaupunki, Varhaiskasvatus

Kaupunki yhdessä ympäröivien kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen Kauhajoen seudun, joka on verkostoituneiden, kehittyvien tuotanto- ja palvelumuotojen suunnannäyttäjä. Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, energia-alan, elintarvike-, puu- ja palvelualojen osaajana. Kauhajoki on tunnettu puhtaasta ja monipuolisesta luonto- ja kulttuuriympäristöstään.


Osoite: Hallintoaukio, 61800 Kauhajoki

Sinulle suositellut työpaikat