test
Perhepäivähoitajien sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus hakee omassa kodissa työskenteleviä perhepäivähoitajia eripituisiin sijaisuuksiin (erityisesti kaupungin keskustan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken ja Valkealan alueilla).

Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista työtä lasten ja perheiden kanssa. Perhepäivähoitajan hoitoryhmässä voi hoitajan omat lapset mukaan luettuna olla enintään neljä alle kouluikäistä lasta ja yksi osapäiväinen esiopetusikäinen lapsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Valitun työntekijän tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Ennen työssä aloittamista koti on hyväksyttävä perhepäivähoitokodiksi. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Perhepäivähoitajan palkka määräytyy ryhmän lapsiluvun, hoitoaikojen ja työntekijän koulutuksen mukaan.

Lisätietoja antavat:

Varhaiskasvatusyksikönjohtaja Eija Valtonen, (Alueet: Keskusta, Myllykoski, Ummeljoki, Keltakangas, Anjala, Inkeroinen, Sippola)
p. 020 615 8349

Varhaiskasvatusyksikönjohtaja Helena Forsell (Alueet: Valkeala kk, Jokela, Niinistö, Kuusankoski, Jaala, Koria, Elimäki, Utti, Kaipiainen)
p. 020 615 7051

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehittämisvastaava Asta Nikander
puh 020 615 7612
www.kouvola.fi/rekry

Lisätietoja

Kouvolan kaupunki, Varhaiskasvatus, Perhepäivähoito

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat