Perhepäivähoitajien sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus hakee omassa kodissa työskenteleviä perhepäivähoitajia eripituisiin sijaisuuksiin alkaen 1.2.2019 (erityisesti kaupungin keskustan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken ja Valkealan alueilla).

Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista työtä lasten ja perheiden kanssa. Perhepäivähoitajan hoitoryhmässä voi hoitajan omat lapset mukaan luettuna olla enintään neljä alle kouluikäistä lasta ja yksi osapäiväinen esiopetusikäinen lapsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Valitun työntekijän tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Ennen työssä aloittamista koti on hyväksyttävä perhepäivähoitokodiksi. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Perhepäivähoitajan palkka määräytyy ryhmän lapsiluvun, hoitoaikojen ja työntekijän koulutuksen mukaan.

Lisätietoja antavat:

Varhaiskasvatusyksikönjohtaja Eija Valtonen, (Alueet: Keskusta, Myllykoski, Ummeljoki, Keltakangas, Anjala, Inkeroinen, Sippola)
p. 020 615 8349

Varhaiskasvatusyksikönjohtaja Helena Forsell (Alueet: Valkeala kk, Jokela, Niinistö, Kuusankoski, Jaala, Koria, Elimäki, Utti, Kaipiainen)
p. 020 615 7051

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Kehittämisvastaava Asta Nikander
puh 020 615 7612
www.kouvola.fi/rekry

Kouvolan kaupunki, Varhaiskasvatus, Perhepäivähoito
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.