Perheryhmäkodin johtaja / Maahanmuuttajanuorten kotoutumispalvelut - Tampereen kaupunki

Satakieli on alaikäisinä yksin, ilman huoltajaa maahan muuttaneiden lasten ja nuorten yksikkö, jonka tehtävänä on tukea lapsia ja nuoria kotoutumisessa Suomeen. Yksikössä toimii sekä lasten ja nuorten asumisyksikkö (13 paikkaa) että nuorten kotoutumislain mukainen jälkihuolto.

Haemme johtajaa Satakielen perheryhmäkotiin vakituiseen virkaan. Aloitus tehtävässä on 1.9.2020.

Johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta. Hänen vastuullaan on moniammatillisen tiimin henkilöstöhallinto sekä talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi. Johtaja tekee yhteistyötä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Verkostoyhteistyö eri tahojen kanssa, toiminnan kehittäminen sekä palvelun laadun varmistaminen on osa työtehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Eduksi katsomme esimiestyöhön liittyvän lisäkoulutuksen sekä maahanmuuttajatyön ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemuksen. Arvostamme maahanmuuttajatyön ja erityisesti alaikäisten ilman vanhempia tulevien lasten työn erityispiirteiden tuntemista, asiakastietojärjestelmä Effican ja työvuorosuunnitteluohjelma Titanian osaamista. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja henkilöstöhallinnon taitoja, kehittävää työotetta sekä verkostoyhteistyötaitoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa perheryhmäkodin johtaja Pekka Ihalainen, puh. 0500 635 755.

Hakuaika päättyy 12.7.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa perheryhmäkodin johtaja Pekka Ihalainen, puh. 0500 635 755.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Maahanmuuttajanuorten kotoutumispalvelut
Osoite: 33900 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!