test

Salon kaupungin lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon tiimissä on haettavana perheterapeutin sijaisuus ajalle 1.1.2022-31.12.2022

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salon lastensuojelussa on aloitettu systeemisen työtavan pilotointi vuonna 2018. Sijais- ja jälkihuollon tiimissä malli on otettu käyttöön vuosien 2019 ja 2020 aikana. Kokoaikainen perheterapeutin työsuhde tiimissä on alkanut 1.9.2020. Systeemisen lastensuojelun mallin tavoitteena on mm. lisätä perheiden hyvinvointia ja osallisuutta lastensuojeluprosessissa ottamalla työskentelyssä käyttöön perheterapeuttisia elementtejä. Lisätietoja lastensuojelun systeemisestä mallista löytyy THL:n verkkosivuilta (www.thl.fi).

Sijais- ja jälkihuollon tiimissä perheterapeutti jakaa perheterapeuttista asiantuntemustaan reflektiotiimeissä ja muissa konsultaatiotilanteissa. Lisäksi perheterapeutti toteuttaa pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja arvioivaa työskentelyä yhdessä muun sijais- ja jälkihuollon henkilöstön kanssa yksilö- ja ryhmätasoilla. Perheterapeutti työskentelee myös asiakkaiden verkostoissa. Lisäksi perheterapeutti voi osallistua henkilöstön täydennyskoulutukseen systeemisen mallin osalta ja hakijalle katsotaan eduksi kokemus systeemisen mallin kouluttamisesta.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, kykyä soveltaa systeemistä työotetta sekä riittävää lastensuojelun asiantuntemusta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Salossa sijais- ja jälkihuollon tiimissä toimii 6 sosiaalityöntekijää sekä 2 sijaishuollon ohjaajaa, 2 jälkihuollon ohjaajaa, perhetyöntekijä, johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti sekä toimistosihteeri. Kehittämismyönteisen ja innovatiivisen tiimin lisäksi tarjoamme työn tueksi työnohjauksen, työhön liittyvää koulutusta, lounasruokailun henkilökuntahintaan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Perheterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3098,67 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosionomi AMK tai muu soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Lisäksi tulee olla suoritettuna perheterapeutin koulutus.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski puh. 02 778 3086 ja perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo puh 02 778 3001.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / perheterapeutin sijaisuus. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 9.12.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski puh. 02 778 3081 ja ja perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo puh 02 778 3001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Perheiden palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat